radu mazare

Este prima nuntă de la penitenciarul Rahova

Radu Mazăre și-a propus ca anul acesta dacă tot este în spatele gratiilor să aibă o aniversare memorabilă. Luna viitoare, de ziua lui, fostul primar al Constanţei renunţă la burlăcie, chiar în închisoare. Fostul edil şi-a cerut iubita de soţie prin telefon şi urmează să se însoare cu Roxana la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat. Aceasta este prima nuntă care se va face în spatele gratiilor la Rahova.

Radu Mazăre pare hotărât să lase în urmă viața de burlac și să se însoare, anunţul fiind făcut de fratele fostului edil de Constanţa. Mihai Mazăre a spus că data exactă va fi decisă de conducerea penitenciarului Rahova, acolo unde Radu Mazăre îşi ispăşeşte pedeapsa după ce a fost extrădat din Madagascar.
„El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e şi ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea pentenciarului. După ce ei doi se căsătoresc, urmează şi ei, la rândul lor, să cunune şi să fie naşii colegului lui de celulă, care şi el vrea să-şi ia prietena în căsătorie. O să fie două nunţi într-una. Nu o să fie o petrecere. O să particip și eu. Nu ştiu care e regulamentul, cum pot veni invitaţii. Trebuie să mă ocup de verighete şi mai am şi sarcini pe care mi le-a dat”, a declarat Mihai Mazăre, fratele fostului edil.

radu mazare

Radu Mazăre se îmbracă în costum la nuntă

Mihai Mazăre a explicat şi cum fostul primar a cerut-o pe Roxana în căsătorie. Totul s-a întâmplat în timul unei convorbiri. „Prin telefon a cerut-o. Nu cred că a îngenuncheat”, a subliniat Mihai Mazăre, care a dat detalii și despre vestimentația pe care o va îmbrăca viitorul ginere.

“Cred că o sa ia costumul cu care merge la Înalta Curte şi la nuntă. Nu are ce să facă cu două costume acolo. O să folosim acelaşi costum. (…) Încă nu s-a decis cine o să fie naşi. Nu ştie cum se poate face cununia religioasă şi dacă poate să vină cu naşi, cu preot aici. Din ce ştiu, sunt 10 persoane (au voie să participe). Familia lui şi familia Roxanei, ea urmând să vină spre sfârşitul lunii”, a mai explicat fratele lui Radu Mazăre.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat din 20 mai la Penitenciarul Rahova.