Amalia Nastase

“O lună am pus gura doar pe praf de proteine!”

Amalia Năstase s-a pus serios pe slăbit și nu de ieri sau de azi. Fosta soție a lui Ilie Năstase a dat jos 20 de kilograme în 80 de zile cu un regim prescris de nutriționist. Este vorba despre dieta oloproteică, cu care bruneta a ajuns din nou la dimensiunile cu care a devenit celebră.

Amalia Năstase s-a îngrășat după ultima sarcină în 2015 și nu a mai reușit să slăbească. Acum, e din dou trasă prin inel, dar sacrificiile pe care le-a făcut sunt pe măsură. S-a abținut de la mâncare și a gustat mai mult decât să se sature.

“Am slăbit 20 de kilograme în 80 de zile, acum am 75 de kg de când am început acest tratament şi mai am de dat jos încă 15 kg. Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea. Eu mănânc carne de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, a povestit Amalia Năstase despre dieta ei.

Amalia Năstase a rămas cu kilograme în plus de la ultima sarcină

Amalia Năstase formează un cuplu cu Răzvan Vasilescu cu care are un băiețel Toma, care a
venit pe lume în toamna lui 2015, dar și două fete din căsătoria cu Ilie Năstase. De atunci, vedeta
a făcut eforturi susținute să revină la silueta de dinainte de sarcină, dar nimic nu a funcționat.
”Totul a început acum patru ani. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de
kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Am încercat diverse diete, dar efortul
era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea
venită din frustrare era şi mai mare”, a declarant, recent, Amalia Năstase la tv.