connect-r

“Este femeia pe care o iubesc cel mai mult!”

Trei ani s-au scurs de când Connect-R și Misha nu mai formează un cuplu, ci au rămas doar părinții Mayei, fetița lor. Chiar dacă au divorțat, artistul se simte încă legat de cea care i-a fost soție și l-a făcut tătic, iar utima lui declarație vine să întârească acest lucru.

Connect-R a vorbit deschis despre planurile sale de viitor, dar şi despre viaţa personal, pe care a încercat să o țină departe de lumina reflectoarelor. El şi Misha au divorţat în urmă cu trei ani, după cum a dezvăluit acesta prin intermediul unui mesaj pe rețelele sociale, dar în ciuda acestui fapt Connect-R îi poartă cele mai sincere sentimente fostei sale soţii.
“Ceea ce nu se vede, ce nu se știe este că eu nu cred că mi-am ratat căsnicia. Cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună, totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi. Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună. Știi cum,timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie”, a declarant artistul în platoul emisiunii “Răi da’ buni”.

misha si connect-r

Connect-R şi Misha s-au despărţit în urmă cu trei ani.

La finele anului 2017, artistul recunoştea pentru prima dată că mariajul lui s-a zguduit din temelii şi că a fost la un pas de divorţ. Adevărul era că el şi Misha erau deja separaţi, iar pe 14 august 2018 a venit şi confirmarea oficială. Anunţul a fost făcut de Connect-R pe contului lui de Instagram.
“Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, nota atunci cântăreţul.