Bogdan Croitoru Fizz

Fizz, Bogdan Croitoru, pe numele său din buletin, revine în muzică, la 10 ani de la piesa cu Inna, fără blănuri. Artistul a fost recent invitat în cadrul unei emisiunii tv, unde a făcut dezvăluiri interesante despre viața lui și despre ce a făcut în tot acest timp în care a stat departe de lumina reflectoarelor. Au trecut 10 ani de când Fizz cânta alături de Inna piesa „Déjà Vu’ şi 15 de la lansarea albumului „Totul sau nimic’, pe care se afla celebra piesă „Dacă nu Fizz, atunci cine’.

Fizz Bogdan Croitoru

„Pauza a fost justificată. Afaceri, călătorii, plus că a trecut perioada aia de scandaluri, de circ mediatic. Nu mi-a plăcut niciodată să mă promovez cu scandal, ci cu muzica mea, cu munca mea, cu ce am făcut eu. Mi-am pus în ordine afacerile, ca să am mai mult timp pentru mine. Și acum am găsit momentul prielnic să revin cu surprize.
Avem piesa Fizz Models și un clip în care am investit foarte mult, în care apare şi Adelina Pestriţu… E melodia oficială a agenției mele de modele”, a povestit Fizz. Fizz şi-a propus să relanseze clipul filmat în urmă cu 8 ani, „Fizz Models’, în care a apărut şi Adelina Pestriţu. Bruneta avea părul lung atunci şi interpreta, în videoclip, rolul unei femei sexy și provocatoare.