Madalin Ionescu si Filip

Mădălin Ionescu trăiește o adevărată de 16 ani. Fiul lui Filip suferă de o afecțiune care nu îi permite să se dezvolte normal. Adolescentul a avut neșansa de a face varicela la vârsta de două luni, boală care i-a adus necazurile de azi.

Fostul prezentator de televiziune a mai avut înainte de căsătoria cu Cristina Șilcanu un mariaj de 14 ani cu Mihaela, de profesie PR, în urma căruia au rezultat doi copii, Ștefania, în vârstă de 22 ani, și Filip, care are 16 ani.

Mădălin Ionescu e rezervat în privința recuperării lui Filip

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte
alte abilităţi”, – a declarat Mădălin Ionescu într-un interviu recent.

Madalin Ionescu

Mădălin Ionescu are 3 copii cu 2 neveste

Fostul prezentator de la Kanal D este rezervat în privința recuperării totale a băiatului său, Filip: „Eu îmi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru că exact centrii vorbirii sunt afectaţi, are limba pe jumătate paralizată”, a mai spus Mădălin Ionescu.
Prezentatorul tv este căsătorit cu Cristina Șișcanu și au împreună o fetiță, Petra, în vârstă de doi ani.