Ilie Nastase si Ioana Simion

Face nuntă pe plajă

În data de 25 aprilie anul acesta, fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase s-a cununat cu Ioana Simion, dar cei doi nu se rezumă se pare doar la ceremonia de la Starea Civilă, ci pregătesc una religioasă la malul mării, acolo unde de altfel s-au și cunoscut. Iubita fostului tenismen a confirmat că vor face nunta în vara acestui an.

Încurcate mai sunt căile dragostei. Ilie Năstase a fost săgetat de Cupidon de când a văzut-o pe Ioana Simion și după divorțul de Brigitte Sfăt, actualmente Pastramă, pare că și-a găsit în sfârșit liniștea. Fostul mare campion a recunoscut recent că noua relație i-a adus stabilitatea de care avea nevoie după atâta tumult.

“Mă simt bine cu noua mea soție, mergem să ne plimbăm, mergem mai des la mare… Încă nu am plecat în luna de miere. Să facem nunta întâi și după aceea. N-am făcut invitațiile pentru nuntă, nici nu o să fac. Facem la mare, în costumație mai lejeră. Toți prietenii mei sunt îndrăgostiți de ea și o admiră foarte mult și asta îmi dă mie foarte multă încredere și liniște. A fost dragoste la prima vedere. Este o lady. Îmi dă liniște. Stăm foarte mult împreună și discutăm despre orice”, a declarat Ilie Năstase.

Ilie Nastase Ioana Simion
Foto: Arhiva Personala

Fostul tenismen nu este pregătit doar să îmbrace costumul de ginere, ci să devină și tătic cu Ioana Simion.

“Suntem de un an de zile aproape împreună. Ne simțim bine. Poate vom avea timp acuma și de o fetiță ceva, de un băiețel. Soția mea mi-a promis că dacă e fetiță o vom face jucătoare de tenis. Mi-a promis asta. Tocmai vorbeam zilele trecute că nu înțelege cum niciunul dintre copiii mei nu-și joacă tenis. Și a spus că dacă noi o să avem un copil ea îi pune racheta de la șase luni în mână”, a mai spus Năstase zâmbind.

Fosta soție a sportivului, Brigitte Năstase s-a cununat civil pe 27 mai cu Florin Pastramă și urmează să facă nuntă mare cu 400 de invitați, luna viitoare.