Adelina Pestritu Virgil Steblea

Fetița Adelinei Pestrițu are o ținută specială, comandată din America

Adelina Pestrițu se întrece în ținute cu fiica ei de 10 luni, Zenaida Maria. Amândouă sunt la fel de cocchete, iar la nunta vedetei care se apropie cu pași repezi, fosta prezentatoare și fetița ei vor avea rochii speciale. În timp ce bruneta va îmbrăca nu una, ci două ținute prețioase pentru ziua cea și micuța ei va fi o mică mireasă îmbrăcată în alb.

Emoţiile Adelinei Pestriţu cresc pe măsură ce se apropie data de 20 iulie, atunci când fosta prezentatoare tv se căsătoreşte religios cu Virgil Şteblea, tatăl fetiţei ei. Bruneta este în focul pregătirilor şi s-a gândit în amănunt la tot, ajutată de o armată de specialişti. Şi-a comandat de la Barcelona cele două rochii, iar Zenaidei Maria i-a achiziţionat ţinuta pentru această zi specială din America.

adelina pestritu

“Mi-am ales două rochii tare frumoase, cel puţin în viziunea mea. Cred că asta este tot ce contează când vorbim de o mireasă, să se simtă preţioasă şi să fie îmbrăcată exact cum se simte ea frumoasă. Cu siguranţă vor exista păreri pro şi contra, dar, pentru mine, rochiile pe care le voi purta pe 20 iulie sunt absolut perfecte. În primul rând mi-am dorit ca la biserică să am o rochie decentă, o să sufere câteva modificări modelul pe care l-am ales, pentru că îmi doresc foarte mult ca în partea de sus să nu aibă un decolteu foarte adânc. Rochia de seară este de-a dreptul preţioasă. Ambele sunt albe, cusute manual”, a mărturisit recent Adelina Pestriţu la Adevărul Live.    

Adelina Pestritu si Virgil Steblea

Adelina a intrat la dietă înainte de nuntă

Dar Adelina nu s-a ocupat doar de vestimentația ei, ci şi a Zenaidei-Maria, în vârstă de aproape 10 luni. Bruenta a mărturisit în cercul ei de prieteni că fetiţa ei va purta o rochiţă absolut superbă pe care i-a achiziţionat-o deja din America. “O să-i comand o rochie de mini-mireasă, tot albă. Evident că va sta şi ea cu noi, ne vom distra împreună. Va rămâne în grija bunicilor şi, chiar dacă şi ele vor avea rochii cu trenă, cu siguranţă vor alerga după micuţa noastră”, spunea Adelina Pestriţu cu două săptămâni în urmă.   

Deși emoțiile și stresul pregătirilor pentru nuntă încep să-și lase amprenta asupra siluetei Adelinei, fosta prezentatoare Kanal D a intrat totuși la dietă. Bruneta a povestit că nu a mers la nutritionist, ci a adaptat un regim cu care știe că va slăbi garantat. Vedeta a cumpărat fructe, iaurturi, iar la capitolul proteine se va axa pe carne slabă de pasăre.