“Mânânc sănătos, dar scopul meu nu e să devin vegană”

Nu mai este o prezență constantă pe micul ecran, dar Andreea Marin (44 de ani) continuă să facă fapte bune pentru cei aflați în nevoie și după ce ani la rând a fost gazda emisiunii Surprize-Surpize de la TVR. O recomandă o carieră de 25 de ani în slujba oamenilor, cărora le-a dăruit mereu zâmbete pe chip. Mereu atentă la imaginea ei, Andreea Marin a povestit că deseori și-a ținut poftele în frâu, căci este moldoveancă, iar în zona ei se mănăncă și se gătește bine.

Andreea Marin traversează o perioadă de calm. Iubește și este iubită. Fiica Violeta și omul cu care își împarte viața, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, sunt cele mai importante persoane. Pentru ei se menține tânără și frumoasă, iar silueta vedetei este ca a unei adolescente. Am aflat și secretul cu care reușește să rămână în formă.

Andreea Marin

“Sunt de ani buni într-o căutare a soluțiilor și sunt pasionată de asta. Într-o lume poluată, plină de chimicale, de tot felul de oferte care îți fac cu ochiul, dar nu te duc într-o zonă de sănătate, vreau să găsesc oameni care încă se mai încăpățânează să facă lucrurile bine, ca pe vremea bunicilor noști și aducând și noutățile în tabloul de astăzi. Mi se pare foarte interesant cât de diversificat și gustos se poate găti doar folosindu-te de fructe, plante verzi și de legume. În fiecare zi e altceva. Eu nu am de gând să devin vegană, nu acesta este scopul meu, ci lucrul acesta îl fac pe perioade de timp. Dacă merg la ziua cuiva, da mănânc tort, dar nu mănânc toată prăjitura. Dacă excepția nu se transformă în obicei nu îți afectează sănătatea într-un mod determinant. Moderația este cuvântul de ordine”, a explicat Andreea Marin.

Andreea Marin Silueta

De unde își face piața Andreea Marin

Fosta Zână a Surprizelor cumpără totul proaspăt din locuri autorizate pe care le poate verifica cu ușurință. “Am găsit o fermă la Breaza, lângă Câmpina, unde eu am o căsuță de lemn la munte. De acolo luăm pui crescuți în natură, pe iarbă, hrăniți natural. Nu mâncăm multă carne, dar atunci când o facem, ne aprovizionăm de acolo. Tot de la această fermă luăm și ouă. Sunt camere de luat vederi și putem să vedem 24 de ore din 24 cum se desfășoară lucruile. Nu poți fi păcălit. Sunt gurmandă, recunosc. Se știe că moldovenii sunt mâncăcioși”, a completat vedeta.